Confidenţialitate

Căutăm super eroii casei curate și sănătoase!

Super eroii casei curate și sănătoase sunt printre noi! Îi descoperim împreună în Deșteptarea și dăm zilnic un aspirator Philips Performer Expert. Toate mesajele primite intră în cursa pentru marele premiu din 14 aprilie, un aspirator Philips Performer Ultimate, un adevărat agent secret 007, al cărui cap de aspirare cu LED-uri luminează podeaua pentru a scoate la iveală chiar și praful ascuns.

Aspiratoarele cu sac Philips curătă în profunzime praful de pe orice suprafață datorită capului de aspirare TriActive, ce aplică 3 acțiuni de curățare dintr-o singură mișcare. Apoi, filtrul anti-alergic reține în interior 99.9% din praful aspirat și asigură un mediu sănătos pentru tine și familia ta.

În fiecare zi în Deșteptarea, PHILIPS și Europa FM te invită la concurs. De când dăm startul în direct la radio, ai 10 minute pentru a trimite SMS la 1769 (număr cu tarif normal) cu textul „EROU” urmat de orașul din care ești și răspunsul la întrebarea: “Cine este pentru tine SUPER EROUL CURĂȚENIEI și DE CE?”.

Poți câștiga pe loc un aspirator Philips Performer Expert sau marele premiu din 14 aprilie, un aspirator Philips Performer Ultimate.

Regulamentul concursului