Confidenţialitate

Cătălina Ponor anunță că a refuzat oferta social-democraților de a candida din partea lor

Într-un interviu acordat agenției News.ro, sportiva a declarat, citez: politica este ”o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”.

Cătălina Ponor a declarat că a primit oferta în urmă cu trei-patru zile din partea preşedintelui PSD Constanţa, Felix Stroe. Și-a luat un răgaz pentru a da răspunsul. Ieri, înainte de a afla răspunsul ei, purtătorul de cuvînt al PSD Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, a dat ca sigură candidatura ei la alegerile din decembrie. Însă, Cătălina Ponor spune că reprezentanţii PSD Constanţa au făcut anunţul fără a se consulta cu ea.

I-a anunţat aseară, după ora 23.00, că nu acceptă oferta de a candida. ”Nu voi face politică, nu e pentru mine. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat”, a declarat ea în interviul pentru News.ro.

În vârstă de 29 de ani, Cătălina Ponor este multiplă medaliată olimpică la gimnastică, având în palmares trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz.