Confidenţialitate

Cătălin Tolontan despre Arena Națională – VIDEO

Cătălin Tolontan a publicat în Gazeta Sporturilor două documente pe care pompierii le au deja, însă șeful lor, generalul Ovidiu Vasilică, susține că nu știe de existența lor.

Joi, în vizita de la Arena Națională din București, seful IGSU a spus că pentru a deschide Arena Națională mai are nevoie de înca două documente: “Testul la foc” şi “Agrement”.

Poveștile reale ale Stadionul Național sunt mai multe decât meciurile imaginare care întârzie să se dispute.

De la inaugurarea din septembrie 2011 și pînă azi, stadionul care a costat 234 de milioane de euro a găzduit 117 meciuri de fotbal și 4 evenimente, dintre care două concerte și două spectacole politice: congresul PSD și anunțarea candidaturii lui Victor Ponta.

În medie, Național Arena și-a deschis porțile de două ori pe lună, mult sub estimările inițiale ale primăriei din documentele care au justificat investiția.

Cele două meciuri lunare i-au adus, în medie, 60.000 de euro, încasări de asemenea mult sub ce a promis bucureștenilor administrația PMB”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său într-un articol aprofundat în direct la Europa FM, în Deșteptarea de marți.