Confidenţialitate

Cătălin Striblea: 7 măsuri pentru o Românie fericită

Fericirea este un lucru individual. Iar dacă nu crezi în fericire, măcar în mulțumire. Iar asta poate fi atinsă. Așa că sunt câteva lucruri pe care fiecare le poate face pentru el.

1. Aveți grijă ca în fiecare zi să aveți timp pentru voi.

2. Îngrijiți-vă ca relațiile cu cei din apropiere să fie bune.

3. Nu vă refuzați niciun fel de experiențe: cunoașteți oameni, mergeți la muzee, la concerte, ieșiți afară, fiți curioși.

Dar chiar dacă ție ți-e bine nu poate să-ți fie bine în afara lumii în care trăiești. Este imposibil. Așa că putem să facem câte un pic pentru comunitatea în care trăim.

4. Dincolo de ușa ta, de casa ta, e tot lumea în care trăiești. Respectă-i pe necunoscuți, pe cei cu care te întâlnești și fac ceva pentru tine, lasă curat în urma ta ca să găsești curat.

5. Nu așteapta ca politicienii și administrația să rezolve lucruri pentru tine doar pentru că i-ai votat. Trebuie să vorbești cu ei tot timpul, să pui presiune, să ceri lucruri. Nu există societate bună făcută doar de alții. Trebuie să participi la ea.

6. Oamenii din jurul nostru sunt și ei buni ca tine, au probleme. Nu toată lumea fură și minte. Nu suntem “noi și ceilalți”. Suntem cu toții în același loc.

7. Nu uita niciodată de unde am plecat și ce drum am făcut împreună până acum. Crede că am reușit să facem foarte multe împreună.

Și nu uita că suntem mereu aici, la Europa FM, să dăm o mână de ajutor.