Cât costă un pachet pentru minivacanța de Rusalii la munte

În stațiunile Poiana Brașov și Predeal, unii hotelieri, deși puțini la număr, îi așteaptă pe turiști cu pachete speciale pentru minivacanţa de Rusalii. Preţurile pornesc de la 195 de lei de persoană pentru două nopţi la un hotel din Poiana Braşov şi ajung la 335 de lei de persoană, tot pentru două nopţi, la un hotel din Predeal.

Astfel, la un hotel de patru stele din Poiana Braşov, un pachet de cel puțin trei zile costă între 34 şi 59 de euro de persoană pe zi. În acest preţ sunt incluse cazarea cu mic dejun, fructe proaspete în cameră, acces liber la piscină, saună, fitness, jacuzzi şi grădina de vară cu şezlonguri, dar şi cadouri pentru copii, de 1 Iunie.

În Predeal, pachetul de Rusalii la un hotel de trei stele costă peste 500 de lei. În această sumă intră două nopţi de cazare în apartament pentru două persoane, mic dejun, o sticlă de vin în cameră, acces la piscină şi saună, cină festivă, foc de tabără, muzică live și dansuri.

Tot în Predeal, dar la un hotel de patru stele, turiştii se pot caza la preţul de 335 de lei de persoană pentru două nopţi cu mic dejun.

Un alt hotel de trei stele din aceeaşi staţiune are pachete la preţul de 199 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun, cina festivă şi acces la jacuzzi şi saună.