Cât a costat ţinuta prinţului George purtată la întâlnirea cu familia Obama – GALERIE FOTO

Prinţul George a atras toate privirile la Palatul Kensington, acolo unde s-a întâlnit cu preşedintele american Barack Obama şi cu prima doamnă a Americii, Michelle.

Oficialii americani au fost găzduiţi de William şi Kate, iar micul prinţ a rămas şi el treaz 15 minute peste ora sa de culcare pentru a-i saluta pe invitaţi.

Acesta a apărut în faţa familiei Obama îmbrăcat într-un halat de baie pentru copii, pe sub care purta pijamale apretate în carouri şi încălţat în papuci de casă imprimaţi cu avioane.

Fotografiile au devenit imediat virale şi au provocat şi un val de solicitări pentru piesele vestimentare purtate de micul prinţ, pentru care stocurile s-au epuizat rapid. Mai ales că există un detaliu relevant: halatul costă doar 27 de lire.

printul george si obama (2)

După vizita în Marea Britanie a preşedintelui american Barack Obama şi a soţiei sale Michelle, au apărut în presă fotografii cu micul prinţ George care s-a întâlnit cu liderul de la Casa Albă îmbrăcat într-un halat de baie, în pijamale şi purtând papuci de casă.

Hainele au provocat imediat isterie online, în rândul mămicilor, iar acelaşi model de halat numit „My 1st Years” a fost epuizat la doar câteva minute după ce fotografiile au apărut public, în încercarea părinţilor de a copia îmbrăcămintea micuţului de la Palatul Regal.

Handout photo issued by Kensington Palace of US President Barack Obama (right) talking with Britain's Prince William (2nd right) while Catherine, Duchess of Cambridge plays with Prince George as he rides a rocking horse while the First Lady Michelle Obama talks to Prince Harry (left) Friday April 22, 2016.   Kensington Palace/Pete Souza/White House Photographer/PA Wire/Handout via ReutersATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY. NO RESALES. NO ARCHIVES.      TPX IMAGES OF THE DAY

Jurnaliştii au identificat imediat halatul şi au descoperit că acesta costă în jur de 27 de lire, scrie Daily Mail.

În spatele uşilor masive ale Palatului, de unde William, Kate şi Harry i-au întâmpinat pe soţii Obama, s-a ivit în depărtare şi o mică gazdă care sosea să-i întâmpine pe oaspeţi: Prinţul George.

Al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, micul prinţ a putut fi zărit pentru scurt timp privindu-i pe musafiri. I s-a permis să rămână treaz încă 15 minute după ora sa de culcare pentru a putea să-i salute pe oaspeţii din America.

O sursă din apropierea Palatului a confirmat pentru Daily Mail că, într-adevăr, familia Obama s-a întâlnit cu George, dar Prinţesa Charlotte adormise deja de ceva vreme: „George a rămas treaz pentru câteva minute pentru întâlnire, dar Charlotte era deja în pat”.

„Acesta a putut să le arate preşedintelui SUA şi primei doamne un căluţ-balansoar – pe care l-a primit atunci când s-a născut – şi o jucărie de pluş, primită la venirea pe lume a Prinţesei Charlotte, ambele dăruite de către Barack şi Michelle Obama”, a spus un purtător de cuvânt.

printul george si obama (3)

A fost pentru prima dată când o tânără pereche a găzduit un şef de stat în locuinţa personală şi a fost, de asemenea, şi cel mai important eveniment găzduit până acum la Palatul Kensington.

Specialiştii spun că vestimentaţia simplă a Prinţului George şi a Prinţesei Charlotte sunt alese de Ducesa Kate. Potrivit experţilor în modă, hainele tradiţionale, minimaliste pe care Ducesa de Cambridge le alege pentru Prinţesa Charlotte şi pentru Prinţul George sunt selectate special pentru a evita chiar această frenezie care apare de fiecare dată în jurul vestimentaţiei celor mici.

Specialistul în branding digital, Holly Peacock arată că Ducesa de Cambridge a anticipat din propria experienţă ce impact vor avea hainele purtate de copii. „Decizia de a o îmbrăca pe Prinţesa Charlotte cu piese vestimentare foarte asemănătoare este, în opinia mea, una intenţionată”, a spus Peacock.

„În loc să construiască o adevărată frenezie în jurul validării pe care purtarea hainelor de către fiica ei o poate da unui designer, Kate încearcă să reprezinte normalitatea familiei sale prin faptul că îşi îmbracă fetiţa în haine similare şi de câte două ori la rând”, a completat Peacock.

Şi, într-adevăr, prinţesa a fost surprinsă în mai multe fotografii şi portrete de familie cu o rochiţă de la o marcă spaniolă, în valoare de aproximativ 21 de lire, pentru care stocul a fost epuizat extrem de rapid.

La fel procedează Kate şi în cazul Prinţului George, pe care îl îmbracă, de obicei, în pantaloni scurţi vişinii, la care asortează fie o cămăşuţă albă, fie un pulover bleumarin şi, neapărat, şosete lungi şi sandalele lui preferate Start-Rite.

Alegerile vestimentare pe care le face Ducesa Kate pentru copiii săi sunt recunoscute ca trimiţând şi la momente importante din istorie. Astfel, pentru botezul Prinţesei Charlotte, Kate l-a îmbrăcat pe George în pantaloni scurţi roşii, asortaţi cu o cămaşă albă, vestimentaţie identică celei purtate de William atunci când s-a întâlnit cu fratele său, Harry, pentru prima dată.

Sursă: gandul.info