Câștigă vouchere de 100 de lei la Bookfest

Peste un milion de cărți vor fi la Bookfest săptămâna viitoare, de pe 24 până pe 28 mai, cu câteva mii de titluri noi și reduceri de până la 80% din prețul de copertă.

Pentru a te ajuta să profiți de ofertă, Europa FM, partenerul oficial Bookfest, aduce în Ore de Primăvară în fiecare zi vouchere de 100 de lei, pe care le poți câștiga la semnalul dat de Sorin Niculescu. Sună-ne la 0372.069.599 și câștigă pe loc premiul de la EUropa FM.

Cea de-a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest aduce în perioada 24-28 mai peste un milion de cărți, circa 400 de evenimente pentru toate gusturile, de la lansări de carte și proiecții de film, până la piese de teatru, concerte și ateliere pentru cei mici.

Ca autori ai unora dintre cele câteva mii de titluri noi sau ca invitați, cele mai importante personalități ale vieții culturale – dar și alte figuri publice de prim rang – vor fi timp de cinci zile în Sărbătoarea Cărții – Bookfest!

Bookfest este cel mai important salon de carte din România şi singurul eveniment al industriei editoriale care a reuşit să capete o dimensiune internaţională. Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, cu sprijinul Ministerului Culturii și Identității Naționale. Pentru al doilea an consecutiv, Salonul Internațional de Carte Bookfest este organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.