Confidenţialitate

Câștigă volumul “Mintea”, oferit de PaginadePsihologie.ro

Participă la concursul nostru pentru a câștiga cartea “Mintea”, de dr. Daniel Siegel, de la PaginadePsihologie.ro.

Scrisă de unul dintre cei mai importanți experți internaționali în psihologia relațiilor, această carte ne ajută să descoperim „adevărul” pe care adesea îl negăm, din lipsă de informații sau dintr-o prea mare comoditate psihologică. Cartea ne invită la o fascinantă călătorie către centrul ființei noastre, pentru a ne (re)descoperi umanitatea și empatia de care societatea zilelor noastre duce atât de mult lipsă.

Ce este mintea? Din ce e făcut, în realitate, sinele? Prin ce diferă mintea de creier? Deși conținutul minții – emoțiile, gândurile și amintirile – au fost frecvent explicate, esența minții a fost arareori definită (dacă s-a încercat vreodată cu adevărat).

În această carte, celebrul neuropsihiatru Daniel J. Siegel, un apreciat autor de cărți bestseller New York Times, face uz de rigoarea lui caracteristică și de instruirea interdisciplinară pentru a oferi o definiție a minții care pune în lumină cinececumcândunde, ba chiar și de ce suntem așa cum suntem și de ce mintea omului este așa cum este, dar mai ales ce anume poate mintea să devină.

Completează formularul de mai jos, răspunde la întrebarea “Cum ai grijă de sănătatea mintală?” și poți câștiga, prin tragere la sorți, volumul “Mintea”, oferit de PaginadePsihologie.ro .