Confidenţialitate

Câștigă volumul “Eliberați de durere”, oferit de PaginadePsihologie.ro

Participă la concurs pentru a câștiga cartea “Eliberați de durere”, scrisă de Peter A. Levine și Maggie Phillipsși oferită de PaginadePsihologie.ro.

“Intenționezi fie să începi un program de autoîngrijire, fie să dezvolți actuala schemă de tratament, fie să descoperi mai multe despre psihologia traumei? Atunci Eliberați de durere îți pune la dispoziție un set verificat de tehnici și instrumente ca tu să poți găsi alinarea de lungă durată.

„Durerea despre care vorbesc autorii cărții vizează partea fizică, emoțională și posttraumatică. Nu știu să existe vreo ființă umană care să nu cunoască cel puțin una dintre aceste trei forme de zbucium interior. De aceea, Eliberați de durere este o lectură necesară și, poate chiar, esențială pentru noi toți!“ — Gáspár György, autorul cărților Copilul invizibil și Suflete de sticlă

„Prin cartea Eliberați de durere și metoda Somatic Experiencing®, dr. Peter Levine deservește lumii întregi, oferind sprijin constant, încurajare, speranță, informații și o nouă perspectivă în lucrul cu corpul. Întreaga noastră poveste de viață este cartografiată în corp, oglindind convingerile întruchipate și modul în care le aplicăm.“ — Florentina Niculescu, psihoterapeut specialist în lucrul cu trauma, reprezentant Somatic Experiencing® în România”, se arată în descrierea cărții pe PaginadePsihologie.ro.