Câştigă vin din plin

IWCB300x300Europa FM şi Concursul Internaţional de Vinuri Bucureşti (IWCB) te invită în Lumea Vinului de calitate certificată.
Intră pe www.iwcb.ro şi poţi afla mai multe despre cel mai important concurs de vinuri din Europa Centrală şi de Est.

Începând din acest an, concursul este gratuit şi a devenit itinerant. Ediţia 2016 se desfăşoară în aceste zile la Focşani, judeţul Vrancea.
Dacă îţi place să deguşti vinuri bune, află rezultatele concursului pe www.iwcb.ro. Acestea vor fi afişate de pe 3 iunie 2016.

Caută în restaurante şi magazine vinurile premiate, care poartă însemnele IWCB!

„Anul acesta, am doborât toate recordurile: 1500 de vinuri din 34 de tări, din America de Nord până în Noua Zeelanda, din Chile până în Abhazia, 35 de juraţi, profesionişti recunoscuţi internaţional, monitorizare din partea Federaţiei Marilor Concursuri de Vinuri (VINOFED).”

În fiecare zi, Dinu-ţi face plinu’ şi îţi aduce o selecţie de 6 sticle cu vinuri din Vrancea, participante la IWCB, un abonament la Revista vinul.ro timp de 1 an, un exemplar al celei mai cuprinzătoare lucrări despre noua Românie vitivinicolă, plus şansa ca la finalul acestei săptămâni să participi la tragerea la sorţi pentru marele premiu: o vacanţă inedită la trei crame vrâncene (Crama Girboiu, Casa Panciu, VINCON), cu degustare de vinuri.

Regulamentul concursului „Câştigă vin din plin”