Câștigă ”Urzeala Tronurilor”, cartea I din ”Cântec de gheață și foc”

Curios să citești și cărțile care au dat naștere celui mai popular și urmărit serial HBO, Urzeala Tronurilor? Sau vrei să îți completezi colecția? Europa FM și Editura Nemira oferă prin tragere la sorți câte 1 volum din cunoscuta serie de cărți Cântec de gheață și foc, opera lui George R.R. Martin. Nu trebuie decât să te înscrii la concurs printr-un click pe butonul de mai jos!

În săptămâna 10-17 iunie poți câștiga primul volum din Cântec de gheață și foc, de la editura Nemira: Urzeala Tronurilor. Câștigătorul va fi anunțat pe 17 iunie.

În săptămâna în care verile pot dura ani în șir și iernile o viață, primejdia se arată la orizont. Vine iarna și pe plaiurile înghețate de la nord de Winterfell forțe întunecate și stranii își adună puterile în spatele Zidului ce protejează întregul regat Westeros. În mijlocul conflictului se află familia Stark de Winterfell, oameni la fel de aspri și neîndurători ca pământul pe care îl stăpânesc. Un tărâm al extremelor, de la fortărețele de piatră ale iernii la castelele belșugului și ale verii, în care lorzi și prințese, soldați și vrăjitori, asasini și bastarzi iubesc, se luptă și uneltesc pentru a supraviețui. Între intrigi și comploturi, tragedie și trădare, victorie și teroare, soarta familiei Stark, a aliaților ei și a inamicilor atârnă de un fir de păr, în timp ce toți încearcă să câștige cel mai periculos joc dintre toate: urzeala tronurilor.

Câștigătorul este Bidianu Dan Valentin.

[butonconcurs optiune=”GOT”]Vreau cartea I din Cântec de gheață și foc![/butonconcurs]