Câștigă unul din cele 5 premii oferite de librăria online Cartepedia.ro!

Cartepedia și Librarium deschid scena lecturii! Din dorința de a acoperi nevoile tuturor cititorilor, în anul 2014, lanțul de librării fizice Librarium s-a extins și în online, înființând librăria online Cartepedia.ro.

Acum se deschide o nouă librărie, nicăieri altundeva decât în interiorul Teatrului Național din București.

Noua librărie amplasată în foaierul Teatrului Național aduce o ofertă generoasă de carte, muzică și film într-un spațiu boem, care face ca fiecare vizită să fie o experiență culturală unică. Spațiul creat este menit să ofere o oază de liniște în inima Bucureștiului, de care se poate bucura orice pasionat de lectură și teatru.

Evenimentul de inaugurare este în data de 15 noiembrie, de la ora 18:00, iar la ridicarea cortinei vor lua parte scriitorii Marius Chivu și Alex Tocilescu, care vor împărtăși impresii literare și vor discuta alături de cititori despre ultimele lor incursiuni în lumea cărților, a muzicii, a teatrului și a filmului.

Cu ocazia acestui eveniment, te invităm la un concurs prin care ai șansa să câștigi unul dintre cele 5 pachete oferite de Cartepedia! Fiecare pachet conține 4 cărți din categoriile: literatură, literatură pentru copii, cărți de parenting și dezvoltare personală.

Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și anunțați pe europafm.ro pe 20 noiembrie.