Câștigă unul din cele 5 albume Vița de Vie – ”Șase(+)”

Albumul Vița de Vie – ”Șase(+)” cu doar un click de mouse poate fi al tău pe europafm.ro!

Înființată în 1996, formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat “Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”. De atunci, trupa Vița de Vie a evoluat și s-a transformat într-una dintre cele mai apreciate și respectate de pe scena muzicală românească.

Câștigă simplu unul din cele 5 albume Vița de Vie – ”Șase(+)”. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar.

CD-ul ”Șase (+)” conține mai multe „surprize”,  pe care îți lăsăm plăcerea să le descoperi. Printre piesele de pe album se află ”Luna şi noi”, ”Pe plaja-n Vama la 5”, ”Inimi surde”, ”Somn ușor – Join the Band” și ”Metaforă de toamnă”, dezvăluite pe parcursul unui an în întregime fanilor abonați la newsletter-ul VdV.

Pentru a ne face poftă și de continuarea acestui album, Vița de Vie a lansat de pe ”Şase(-)”, geamănul albumului ”Şase(+)”, piesa ”Haihui”, cu muzica şi textul semnate de Adrian Despot.

Concurs câștigat de Ciprian Chirciu, Andra Iuliana Vieru, Roxana Alina Pop, Emilia Magerusan-Gyorgy, Mihai Alexndru Iancu