Câștigă una dintre cele două invitații duble la premiera filmului „La Drum cu Tata”, în cadrul la KINOdiseea

Timp de 7 ani, KINOdiseea a adus publicului bucureștean cele mai noi și apreciate filme pentru publicul tânăr, filme premiate la festivaluri internaționale și aclamate de majoritatea criticilor. Anul acesta, KINOdiseea Junior aduce în fața publicului peste 100 de proiecții de filme pentru copii și adolescenți în perioada 10-20 noiembrie.

Europa FM, partenerul oficial KINOdiseea, a ales un film special pentru tine și te trimite la premiera filmului „La Drum cu Tata” alături de regizoarea Anca Miruna Lăzărescu, cunoscută pentru scurtmetrajul „Apele Tac”, cel mai premiat scurtmetraj românesc din toate timpurile și actorul Alexandru Mărgineanu, cunoscut pentru rolul său din serialul „Cu un pas înainte”.

Acțiunea filmului „La Drum cu Tata” se întâmplă în 1968, la Arad.

Frații Mihai și Emil, de origine româno-germană, au un singur lucru în comun: îngrijorarea pe care o simt față de tatăl lor bolnav, care speră că însănătoșirea acestuia va restabili armonia familiei.

Spune-ne într-un comentariu a câta ediție a festivalului KINOdiseea este anul acesta și poți câștiga una dintre cele două invitații duble la premiera filmului care va avea loc duminică, 13 noiembrie, la ora 19:30, la Cinema PRO.

Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail, vineri seara, pe adresa folosită pentru a răspunde la întrebarea concursului.

Concurs câștigat de Valentin Costin și Adrian Lazar