Câștigă un weekend romantic de Dragobete la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Ascultă Ore de Iarnă în săptămâna 20-24 februarie, la Europa FM, și poți câștiga un weekend romantic de Dragobete la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Prinde întrebarea zilei anunțată de Sorin Niculescu și trimite în cel mult 10 minute un SMS la 1769 cu textul GHEAȚĂ urmat de răspunsul corect la întrebare.

Vineri, prin tragere la sorți, poți câștiga un weekend romantic de Dragobete la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

În hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac sunt amenajate 14 camere duble cu pat matrimonial iar, lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, sunt construite trei igloo-uri. Decorul celor 14 dormitoare este din gheaţă şi, în fiecare cameră, turiştii descoperă personajele din cinema.

La Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac oaspeţii pot dormi, în funcţie de preferinţă, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula.

Pentru confortul oaspeţilor, pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienţii hotelului primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius.

Regulamentul concurs