Confidenţialitate

Câștigă un sejur de 4 nopți la Ana Hotels Europa Eforie Nord

Primăvara, în anotimpul renașterii, Ana Hotels Europa din Eforie Nord te invită să te lași învăluit de briza marii. Hotelul, ce și-a construit cu atenție o prestigioasă carte de vizită, dăruiește energie și stare de bine tuturor acelora care îi trec pragul!

Ana Hotels Europa te cheamă acum să-ți aduci aminte de tine, oferindu-ți cele mai variate pachete wellness sau balneo, adevărate terapii ale naturii cu efecte benefice miraculoase care îți vor descătușa simțurile și-ți vor revitaliza mintea și trupul.

Terapii în piscină cu apa sărată din lacul Techirghiol, masaj cu duș Vichy, băi cu plante speciale sau cu nămol, masaje de relaxare și terapii de înfrumusețare.

Ascultă emisiunile După-amiaza devreme și Starea de Bine, prinde semnalul de concurs și sună primul la numărul de telefon 0372069599.

Spune-ne care este motivul pentru care ți-ar plăcea să beneficiezi de serviciile Ana Hotels Europa și câștigă un sejur gratuit de 4 nopți cazare cu mic dejun inclus, acces la Health club și spa, două proceduri pe zi din gama de pachete speciale.

Regulamentul concursului