Confidenţialitate

Câștigă un plus de relaxare și de eficientizare cu ENGIE!

Europa FM și ENGIE te invită la un concurs contra-cronometru pentru eficiența energetică a casei tale. Arată-ne care sunt gesturile care contează atunci când vrei să reduci consumul de energie și ENGIE te premiază cu echipamente inteligente, pentru un consum inteligent.

Cu pachetul Thermo Plus de la ENGIE ai și confort, ai și control asupra eficienței energetice! Înlocuiește centrala veche cu una nouă cu instalare în doar 5 zile lucrătoare, iar în plus te bucuri de un consum de gaze naturale redus cu până la 20%! Plata o poți realiza în 60 de rate, direct pe factura de gaz, iar centrala ta e monitorizată 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Ascultă Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu și intră în concurs: verificăm contra-cronometru dacă știi cel puțin 5 modalității prin care poți reduce consumul de energie al locuinţei tale.

TU ne arăți ca orice mic gest contează, iar ENGIE te premiază!

Câștigi echipamente inteligente, care să te ajute să consumi mai eficient și mai inteligent: priză și bec inteligent WiFi, senzor WiFi uși/ferestre și întrerupător wireless dublu, cu touch. Toate 4 pot fi ale tale!

Răspunde corect… și oferă un plus de eficiență casei tale, cu Thermo Plus de la ENGIE.

Energia este viitorul nostru, să o economisim. Te așteptăm pe Drum cu Prioritate, la Europa FM.

Regulamentul concursului

Cu Thermo Plus de la ENGIE eficiența și confortul sunt sub controlul tău.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.