Câștigă un pachet original Disney: „O poveste încâlcita- serialul”

Nu pierdeți povestea lui Rapunzel din filmul „O poveste încâlcită!” care se transformă acum în serial la Disney Channel, de luni pana vineri la ora 17:00.

Noua serie de animatie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca pentru lumea din jurul ei o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta cu adevarat destinul regal.

Rapunzel amana momentan preluarea coroanei si casatoria care se pregatea pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta.

In calatoria ei, pe eroina noastra o vor insoti Gheorghe Papagheorghe, amicul cel indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Dragastoasa si un nou personaj, Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel .

Produs de Disney Television Animation, serialul O poveste incalcita a fost realizat de veteranii in materie de animatie Chris Sonnenburg, in calitate de producator executiv si regizor si Shane Prigmore, in calitate de co-producator executiv si regizor de creatie. Jase Ricci (“Teenage Mutant Ninja Turtles”) este story editor.

Tema muzicala de inceput este „Wind in my hair” interpretata chiar de Mandy Moore, iar la final avem piesa „More of me” interpretata de Natasha Bedingfield.

Concurs castigat de Radu Octavian Ciocirlan, Ioana Mihalache Ghita, Dogaru Iulian, Oprea Diana, Atena Spinu