Confidenţialitate

Câștigă un pachet de cărți din seria “Percy Jackson și Olimpienii”

Dacă ți-a plăcut Harry Potter, trebuie să citești Percy Jackson!

Editura Arthur îți oferă un pachet de cărți din seria “Percy Jackson și Olimpienii”. Tot ce ai de făcut este să asculți emisiunile Europa FM și să prinzi semnalul de concurs.

Sună primul la numărul de telefon 0372.069.599 și răspunde la întrebarea DJ-ului. Ai șansa să câștigi pachetul de cinci cărți pentru copii, din seria “Percy Jackson și Olimpienii” , a scriitorului Rick Riordan.

“Percy Jackson și Olimpienii” este o serie extrem de îndrăgită de copii și adolescenți, prezentă mai bine de 500 de săptămâni în topul publicaţiei The New York Times la categoria de titluri bestseller dedicate publicului tânăr.

Rick Riordan aduce miturile și legendele grecești într-o lume actuală (Muntele Olimp este situat la etajul 600 al Empire State Building, intrarea în Lumea de Dincolo se află în Los Angeles) și o face cu mult umor, reconstruind aventurile clasice într-un ritm alert, ce ţine cititorul cu sufletul la gură.

Personajul principal este Percy Jackson, un puşti de doisprezece ani care descoperă că este semizeu, fiind fiul unei muritoare şi al zeului Poseidon. Ajunge în Tabăra Semizeilor, locul unde semizeii sunt protejați și ajutați să-și descopere adevărata identitate. În fiecare volum al seriei Percy trece prin misiuni periculoase alături de prietenii săi cei mai buni, Grover si Annabeth.

Dacă în lumea reală Percy e dislexic, în tabără descoperă că și ceilalți semizei suferă de dizabilități (ADHD, probleme locomotorii, probleme cu vederea), prin care de fapt își manifestă puterile ascunse – au reflexe de luptă extraordinare și sunt capabili să citească greaca veche.

Cărțile lui Riordan vorbesc și despre aparențele înșelătoare, despre handicapurile care ascund calități nemărginite.

Regulamentul concursului