Confidenţialitate

Câştigă un Festival Pass TIFF 2016 sau invitaţie la orice film de la Festivalul Internațional de Film Transilvania

Europa FM, partenerul oficial TIFF, te invită în perioada 27 mai – 5 iunie  la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Câştigă prin tragere la sorţi un Festival Pass TIFF 2016, care oferă acces la toate proiecţiile, sau una din cele 3 invitaţii duble la filmele din festival.

“6,9 pe scara Richter”, cel mai nou film al regizorului Nae Caranfil, va fi prezentat în premieră mondială în deschiderea celei de-a 15-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie).

Regizorul unor succese românești precum “Filantropica” și “Restul e tăcere” revine cu cel de-al șaptelea lungmetraj al său, o comedie burlescă, țesută cu elemente de musical, despre criza vârstei de mijloc, dragoste, depresie și frica obsesivă de cutremure.

“6,9 pe scara Richter” va fi proiectat în Piața Unirii din Cluj-Napoca vineri, 27 mai, de la 21.45, în prezența lui Nae Caranfil. Gala de deschidere care va preceda proiecția va începe la 20.30 și va include, printre alte surprize, un spectacol memorabil al renumitei trupei franceze Transe Express.

Pionieri în street arts, dansatorii, acrobații și muzicienii Transe Express au avut spectacole în 80 de țări și au deschis, printre altele, Jocurile Olimpice din Albertville în 1992 și Cupa Mondială de Schi de la Val d’Isere (2009).

Câștigătoare Festival Pass: Lukacs Izabella

Câștigători invitații duble: Alexandra Cocian, Spinciu Voichita Cornelia, Iatan Madalin

Festivalul Internațional de Film Transilvania (27 mai – 5 iunie 2016) este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația pentru Festivalul de Film Transilvania.

*Premiul nu include cazare sau transport şi se referă strict la accesul la festival