Câștigă seria de autor Alice Munro apărută la Editura Litera

Alice Munro are darul miraculos de a face povestirile acestea la fel de autentice și de memorabile ca povestea propriei noastre vieți. Scriitoarea Alice Munro, considerată “suverana artei nuvelei contemporane” şi supranumită “Cehov al Canadei rurale”, a primit în 2013 premiul Nobel pentru literatură. Alice Munro a devenit astfel primul scriitor canadian recompensat cu Nobelul pentru literatură şi, totodată, cea de-a 13-a femeie care a primit această distincţie. A fost și prima dată în istoria premiilor Nobel când Academia suedeză a recompensat un autor care scrie doar nuvele. Poate cea mai bună dovadă că poveștile scrise de Alice Munro au ceva special.

Editura Litera aduce în România o colecție de volume care se citesc pe nerăsuflate: “Dragostea unei femei cumsecade”, “Prea multă fericire”, “Ură,prietenie, dragoste, căsnicie”, “Dragă viață” și “Fugara”.

Dintr-un click de mouse, puteți câștiga pe europafm.ro pachetul de cinci cărți din seria de autor Alice Munro apărută la Editura Litera.