Confidenţialitate

Câștigă, prin tragere la sorți, cartea “Cum să-ți îmblânzești anxietatea”, oferită de PaginadePsihologie.ro

Participă la concursul de pe europafm.ro pentru a câștiga cartea “Cum să-ți îmblânzești anxietatea”, scrisă de James Withey, de la PaginadePsihologie.ro.

Această carte încalcă un tabu și distruge o prejudecată. Discută fără reținere despre un subiect pe care societatea încă îl consideră delicat: anxietatea și toate manifestările ei. Am fost educați să fim puternici și perseverenți, ni se pretinde să atingem perfecțiunea, indiferent de cât de multe provocări întâmpinăm zilnic, în viața personală și cea profesională.

Fără a fi o lucrare de specialitate, cartea se adresează tuturor celor care suferă de tulburări de anxietate de orice fel, anxietate generalizată, tulburare de panică, obsesiv-compulsivă, socială sau stres posttraumatic.

Într-o manieră empatică și amuzantă, James Withey abordează un subiect extrem de serios și ne pune la dispoziție patruzeci de modalități de a ne îmblânzi anxietatea. Toate s-au născut din experiența personală a autorului, care suferă de depresie, anxietate și PTSD. A supraviețuit unor experiențe traumatizante în copilărie, precum abuzul sexual, tentative de suicid și anorexie. James ne împărtășește povestea lui despre speranță și supraviețuire, ca dovadă că, în ciuda adversităților, este posibil să duci o viață plină de sens și de bucurie.

Completează formularul de mai jos, răspunde la întrebarea “Care sunt sursele de anxietate cu care vă confruntați la început de an?” și poți câștiga, prin tragere la sorți, cartea “Cum să-ți îmblânzești anxietatea”, oferită de PaginadePsihologie.ro .