Confidenţialitate

Câștigă premii importante pentru afacerea ta de la Vodafone Business

În Deșteptarea, avem un concurs cu premii importante de la Vodafone Business!

Dacă ești antreprenor sau dacă ai o afacere oricât de mică, înscrie-te la concurs, completând formularul de mai jos, și alege-ți soluția de tehnologie de care ai avea cea mai mare nevoie.

Ai șansa să câștigi unul dintre cele cinci telefoane Xiaomi 13 5G sau premiul cel mare: un iPad Pro 12.9 inch, generația 6, cu memorie de 2 terabyte.

Cu Vodafone Business ești mereu deschis la nou, deschis la tehnologie!

În plus, pe deschislanou.ro, găsești și o ofertă promoțională de la Vodafone Business ce are o perioadă de try & buy de 6 luni, special pentru antreprenorii care vor să testeze soluțiile înainte de a le achiziționa.

Iată soluțiile oferite de Vodafone pentru afacerea ta:

1.  Virtual Private Server

Un server virtual prin care se pot stoca și păstra în siguranță toate datele și aplicațiile unei companii. Detalii despre această soluție găsești cu un click aici.

2.  Microsoft 365

Cea mai bună variantă pentru creșterea productivității, eficienței în comunicare și distribuției de informații în cadrul companiei. Detalii despre această soluție găsești cu un click aici.

3. Business Secure Sign

Semnătură electronică cu valoare legală care include Certificat Digital pentru a semna documentele, în siguranță și de oriunde. Detalii despre această soluție găsești cu un click aici.

4. Cloud Voice

Centrală telefonică virtuală care permite funcții diverse de management al apelurilor, inclusiv pentru activități de tip call center. Detalii despre această soluție găsești cu un click aici.

5. Smart Archive

Acces rapid la documentele companiei, prin catalogare și arhivare inteligentă. Detalii despre această soluție găsești cu un click aici.

6. Propune tu o altă soluție. Dacă niciuna dintre opțiunile de mai sus nu ți se pare potrivită, te rugăm să ne propui tu soluția pe care o consideri cea mai adecvată pentru afacerea ta.

Să le transmitem felicitări câștigătorilor de până acum și să le urăm succes în continuare participanților. Mai avem doar câteva zile până vom anunța câștigătorul premiului cel mare!

Mercator Medical SRL

SMART MEDIA ADVERTISING SRL

Alimpeda SRL

 

Regulamentul concursului