Câştigă pachetul de cărţi „Terapia prin râs” + „Miliarde şi miliarde”

Editura Herald şi Radio Europa FM îţi oferă ocazia de a câştiga, prin tragere la sorţi, un pachet de două cărţi: „Terapia prin râs” + „Miliarde şi miliarde”.

„Terapia prin râs”, de Lenny Ravich, este o oglindă vie a optimismului.

„Sfatul meu pentru toată lumea este să găsească umor şi bună-dispoziţie în fiecare zi. Nu încetăm să mai râdem pentru că îmbătrânim. Îmbătrânim pentru că am încetat să mai râdem. Aşa că haideţi să avem visuri. Când ne pierdem visurile, murim. Aşa că mulţi oameni se plimbă în jur ca morţii şi nici măcar nu ştiu asta. Îmbătrânirea este obligatorie. Să creşti însă este opţional. Nu este niciodată prea târziu să fim tot ceea ce ne este cu putinţă să fim”, spune autorul Lenny Ravich.

În „Miliarde şi miliarde”, Carl Sagan îşi prezintă gândurile despre viaţă şi moarte în pragul mileniului.

„Lumea este atât de minunată, cu atât de multă iubire şi profunzime morală, încât nu există niciun motiv să ne amăgim cu poveşti frumoase pentru care există prea puţine dovezi. Eu cred că, în vulnerabilitatea noastră, este cu mult mai bine să privim Moartea în faţă şi să fim recunoscători în fiecare zi pentru scurta, dar magnifica oportunitate pe care ne-o oferă viaţa”, spune Carl Sagan în cartea sa.

Felicitări! Concursul a fost câştigat de Răzvan Manole.