Câştigă o invitaţie pentru întreaga familie la Zurlandia

Câştigă o invitaţie pentru întrega familie la Zurlandia, festivalul fascinant al copiilor şi părinţilor, care va avea loc pe 15 și 16 iunie, la Domeniul Știrbey din Buftea.

Invitaţia presupune full acces pentru cele două zile ale festivalului.

Gașca Zurli deschide festivalul cu un spectacol, la Scena Principală, sâmbătă, la ora 11.00. Imediat după spectacol, are loc Parada Balonelor de Săpun.

Ultimele două spectacole din București ale Găștii Zurli au loc aici: sâmbătă, 15 iunie, ora 11.00 – Super Show Gașca Zurli şi duminică, 16 iunie, ora 19.00 – Super Show Gașca Zurli.

În Casa Zurli copiii vor putea să se întâlnească, pe tot parcursul celor două zile de festival, cu personajele pe care le iubesc atât de mult. Rând pe rând, personajele vor avea sesiuni de poze și autografe. În Casa Zurli, copiii vor putea participa la ateliere de joacă și programe speciale, toate oferite chiar de Gașcă.

Magi, Marian Râlea și echipa lui de la Abracadabra este gazda spațiului de la Scena de Teatru. Cei mici vor avea ocazia să devină personaje de poveste, să intre în lumea fascinantă a teatrului, sub privirile celor mai iubitori spectatori, părinții lor.