Confidenţialitate

Câștigă o invitație pentru două persoane la Conferinţa “Well living, Well being”

Într-o lume tot mai agitată, în care viaţa se derulează pe repede înainte, e tot mai dificil să trăim într-un mod echilibrat. Pentru că un stil de viaţă sănătos implică, pe lângă sport și un regim alimentar echilibrat, şi grija pentru minte şi suflet. Este important să ne înțelegem corpul, dar şi pe noi înşine, să găsim resursele din care să ne extragem energia necesară, să ştim ce ne face plăcere şi ce ne aduce satisfacţii. Pe scurt, să ne cunoaştem cu adevărat.

Conferinţa “Well living, Well being” îi aduce pe 17 mai, la Grand Cinema & More din București, pe Andreea Raicu, Oana Stoianovici, Gabriela Szabo și pe Dr. Şerban Damian.

Cu doar un click de mouse, până pe 13 mai, ora 10:00, poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 5 invitații duble la evenimentul “Well living, Well being” . Programul complet și detaliile conferinței pot fi găsite la adresa http://wellliving.ro

Conferinţa “Well living, Well being” este un eveniment CaliVita®, un nume de referinţă pe piaţa mondială a suplimentelor alimentare. CaliVita® vine în sprijinul consumatorilor preocupaţi de sănătate şi conştienţi că alegerile pe care le fac au un mare impact asupra calităţii stilului de viaţă, cu produse ce conţin ingrediente naturale, provenite din culturi organice şi care îndeplinesc cele mai ridicate standarde de calitate.