Confidenţialitate

Câștigă o invitație dublă la „The Sow Must Go On” – Tribute Queen de la Hard Rock Café

“The Show Must Go On” – tribute Queen se reîntoarce! Show-ul electrizant, de neuitat, care îți va readuce legendarele hituri Queen, te va bucura din nou, pe 5 aprilie 2024, la Hard Rock Cafe!

Joseph Lee Jackson revine în România după sold out-ul răsunător din 2023. Cel mai cunoscut imitator al lui Freddie Mercury a pregătit un spectacol nou pentru toți iubitorii legendarului solist și ai formației Queen.

Joseph Lee Jackson aduce în fața publicului un show dinamic, din care strălucește carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculosi soliști din istoria rock-ului. Mixul dintre vocea artistului, costumele și coregrafia te vor transpune în timp chiar în mijlocul unui concert autentic Queen!

Înscrie-te la concurs completând formularul de mai jos și urmărește emisiunea Europa Express din 04.04.2024 pentru a afla dacă ai câștigat una din cele trei invitații duble puse în joc.

Ne vedem pe 5 aprilie 2024 la Hard Rock Café pentru încă un show marca Joseph Lee Jackson – Queen Tribute, care promite, încă o dată, să vă electrizeze seara!

Eveniment susținut și recomandat de Europa FM!

Regulamentul concurs