Câștigă o invitație dublă la spectacolul ”NOI DOI”, în regia Cătălinei Buzoianu

TEATRUL ”GRAND COMEDIA”, aflat în cadrul complexului WORLD TRADE CENTER BUCUREȘTI (piața Montreal, nr 10, sector 1) vă invită la spectacolul ”NOI DOI”, în regia Cătălinei Buzoianu. Prin tragere la sorți oferim câte 5 invitații duble pentru reprezentațiile din 4 . Spectacolele vor fi de la ora 20:00.

În piesa de teatru ”NOI DOI” este urmarită relația dintre un tată slovac, stabilit în Romania, și fiica lui de 10 ani. Amândoi trec printr-o mare dramă și încearcă, în felul propriu, să își ducă viața mai departe. Cei doi trăiesc din amintiri, uitând că sunt o familie, însă salvarea lor vine de unde se așteptau mai puțin.

”NOI DOI” este un spectacol dramaturgic care prezintă nu doar relația dintre tată și fiică, dar punctează și situații sociale des întâlnite. Un fapt de viață trist, prezentat într-o formă amuzantă și ironică. Se sparg diferențele culturale, prejudecățile și se pătrunde în intimitatea unor personaje care pot fi chiar oamenii de lângă noi.

Povestea celor doi ridică proleme obișnuite, uneori banale, cu care ne confruntăm după ce cineva drag dispare de lângă noi.

Câștigătorii vor fi anunțați online cu o zi înaintea fiecărei reprezentații.

Câștigătorii pentru spectacolul din 4 decembrie: Sayyad Gabriela, Anca Alexandrescu, Topor Cristian, Belu Ana-Claudia, Irina Cusmin

Spectacolul din 14 decembrie a fost anulat