Câștigă o invitație dublă la spectacolul ”Dracula: Muzica și Filmul”, susținut de Philip Glass & Kronos Quartet

Prezentat de LIVELAND, cu premiera din 4 iulie sub patronajul AmCham România, spectacolul ”Dracula : Muzica și Filmul” îl aduce, pentru prima dată la București, pe celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, Philip Glass, pentru a interpreta live, alături de Kronos Quartet, laureat la Grammy, coloana sonoră originală a filmului-cult ”Dracula” (1931), cu Béla Lugosi în rolul principal.

Premiera din 4 iulie este sold-out, în timp ce, pentru spectacolul final din 5 iulie, la Teatrul de Vară Herăstrău, mai sunt disponibile biletele la toate categoriile, online pe Eventim.ro și în rețeaua Eventim.

Pe europafm.ro poți câștiga, cu doar un click de mouse, una din cele două invitații duble la pectacolul ”Dracula : Muzica și Filmul” din 5 iulie, de la Teatrul de Vară București.

Philip Glass este unul dintre cei mai importanți compozitori contemporani. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se numără Einstein on the Beach sau The Voyage.

Philip Glass are în palmares trei nominalizări la Oscar: în 1997, pentru coloana sonoră a filmului Kundun,de Martin Scorsese, apoi în 2002, pentru ”The Hours”(Orele), cu Nicole Kidman în rolul principal, și, în 2006, pentru ”Notes on a Scandal” (Jurnalul unui scandal) de Richard Eyre, cu Cate Blanchett și Judi Dench.

De-a lungul anilor, Philip Glass a colaborat cu numeroase personalități, de la scriitoarea Doris Lessing, laureată a Premiului Nobel pentru Literatură, la regizorul de teatru Robert Wilson sau Woody Allen. În 1999, Philip Glass a fost distins cu un Glob de Aur pentru coloana sonoră a filmului ”The Truman Show”, avându-l pe Jim Carrey în rolul principal, și cu un Premiu BAFTA, în 2002,pentru coloana sonoră a filmului ”The Hours”.
De mai bine de 40 de ani, Kronos Quartet a susținut mii de concerte în întreaga lume, fiind unul din cele mai inovatoare ansambluri orchestrale ale momentului.

Cvartetul de coarde a fost distins, în 2004, cu un premiu Grammy,și laureat al Polar Music Prize, în 2011. În prezent, Kronos Quartet este format din David Harrington (vioară), John Sherba (vioară), Hank Dutt (violă) și Sunny Yang (violoncel).

 

Concurs câștigat de Ramona Mihaela Coman și Stefan-Alexandru Rentea