Câștigă o invitație dublă la spectacolul de teatru ”SOȚ DE VÂZARE”, după Mihail Zadornov

Câștigă prin tragere la sorți una din cele două invitații duble la spectacolul de teatru ”SOȚ DE VÂZARE”, după Mihail Zadornov. În regia lui Marius Gîlea, spectacolul îi aduce pe scenă pe Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Programul spectacolelor:

12 Februarie: “SOȚ DE VÂNZARE” – 19.00 – Bacău, Teatrul Municipal “George Bacovia”
13 Februarie: “SOȚ DE VÂNZARE” – 19.00 – Chișinău, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”
14 Februarie: “SOȚ DE VÂNZARE” – 19.00 – Iași, Tetarul “Luceafărul”