Câștigă o invitație dublă la premiera „Autoportretul unei fete cuminți”, pe 24 septembrie

Debutul în lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, Autoportretul unei fete cuminți” va fi proiectat în cinematografele din România din 25 septembrie, iar tu te poți număra printre cei care vor vedea premiera filmului pe 24 septembrie la Cinema Pro, în București. Înscrie-te în concurs cu un simplu click pe butonul din finalul acestui articol și poți câștiga una dintre cele 10 invitații duble la eveniment. Perioada înscrierilor se încheie luni, 21 septembrie.

Pentru a eficientiza contactarea câștigătorilor, precizăm că, la crearea contului Club VIP Europa FM pentru a participa la concurs, este necesar să completezi toate câmpurile, inclusiv adresa de mail și numărul de telefon.

„Autoportretul unei fete cuminți” a avut premiera mondială la începutul anului în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Rotterdam. În plus, filmul a câștigat Marele Premiu la festivalul“Crossing Europe” din Linz-Austria, premiul pentru cea mai bună regie, dar și premiul publicului la Bucharest IFF precum și premiul publicului la Festivalul Filmului European de la București.

Filmul spune povestea Cristianei, o femeie de 30 de ani, crescută într-o „familie bună”. Personajul, intrepretat de actrița de teatru Elena Popa, își petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuțiile cu cei doi prieteni apropiați, Alex (Andrei Enache) și Michelle (Iris Spiridon), și întâlnirile – rare, dar mult așteptate – cu un bărbat căsătorit (Emilian Oprea), cu care are o relație amoroasă. După mutarea părinților, Cristiana rămâne să locuiască singură într-un apartament din București și se hotărăște să-și ia un câine – dorința ei din copilărie.

Citește aici mai multe detalii despre filmul „Autoportretul unei fete cuminți”.

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Câștigătorii invitațiilor duble sunt: Andreea Gal, Bizna Ionut, Carmen Ciofu, Boloca Doina, talapan liviu cristian, Balaci Constantin, Popa Cristian Vladimir, Venera Padureanu, Teodorescu Laurentiu Marius, Oana Petrescu.

[butonconcurs optiune=”Autoportret”]Vreau invitație dublă la film![/butonconcurs]