Câştigă o invitaţie dublă la filmul “Maleficent: Mistress of Evil”

Câştigă o invitaţie dublă la cel mai recent film în care joacă actriţa Angelina Jolie, “Maleficent: Mistress of Evil” (Maleficent: Suverana Răului).

Filmul rulează pe 21 octombrie, de la ora 20:00, la cinema City Afi Cotroceni din Bucureşti, în format 3D, dublat.

Cea mai recentă producție Disney pentru marile ecrane, “Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului”, un film de aventuri fantastic, spune o nouă poveste, aprofundând relația dintre Aurora și nașa ei, dar și pe cea dintre Regatul Moors și vecinii săi.

Scenariul “Maleficent”, din 2014, nu numai că aducea o schimbare radicală în acțiunea unei povești cu zâne, cea mai cunoscută răufăcătoare din universul Disney blestema un nou născut să doarmă veșnic, ci și încasări globale de peste 750 de milioane de dolari.

Regizorul Joachim Rønning, un mare fan al filmului, a fost atras mai ales de personalitatea complexă a răutăcioasei Maleficent. “Angelina Jolie a creat ceva cu totul unic prin acest film și personaj. A fost o mișcare foarte îndrăzneață a celor de la Disney să creeze un fel de antierou despre care era greu de spus dacă e mai degrabă rău sau mai degrabă bun”, spune el.