Confidenţialitate

Câștigă o invitație dublă la Festivalul Black SEAmphony, din Constanța

Ascultă După-amiaza devreme, trimite un mesaj cu răspunsul corect la întrebarea prezentatorului, pe WhatsApp la numărul de telefon 0728.111.222, și poți câștiga o invitație dublă la Festivalul Black SEAmphony. 

Aflat la a doua ediție, Festivalul Black SEAmphony va avea loc la Zoom Beach, în Constanța. În perioada 14-15 august, te vei regăsi într-un univers sonor special creat pentru publicul iubitor de muzică, la malul Mării Negre.

Festivalul Black SEAmphony este un univers muzical fermecător, creat pentru a te conecta la energia mării și a muzicii. Înconjurați de atmosfera vibrantă și de sunetul mării, vei simți cum fiecare notă muzicală se transformă într-un zâmbet și într-o amintire de neuitat.

Pe 14 august, pregătește-te să te conectezi cu energia rockului autentic. Legendara formație Phoenix, Orchestra Simfonică București și dirijorul Bogdan Vodă, te vor purta într-o călătorie muzicală plină de surprize. Dedicat iubitorilor de muzică rock, concertul combină energia muzicii și a mării, creând o experiență neconvențională și plină de entuziasm.

Pe 15 august, festivalul continuă într-o notă de sărbătoare, întrucât aniversăm cei 25 de ani ai formației Bere Gratis. Vei fi încântat de reinterpretarea melodiilor îndrăgite ale formației, într-un cadru muzical inedit, alături de Orchestra Simfonică București, și dirijorul Andrei Tudor.

Regulamentul concursului