Confidenţialitate

Câştigă o invitaţie dublă la Concertul Tradițional de Anul Nou al Orchestrei Simfonice București

Câştigă una dintre cele 5 invitaţii duble la Concertul Tradițional de Anul Nou al Orchestrei Simfonice București.

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou, aniversează cea de-a V-a ediție. În cadrul unui nou concert din Stagiunea Salut CULTURA! care poate fi considerat mai degrabă un spectacol eveniment, Orchestra Simfonică Bucureşti, vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați în exclusivitate muzică clasică de cea mai buna calitate, alături de multe alte surprize.

Recent întoarsă dintr-un turneu de anvergură în America Latină, unde, pe cele mai cunoscute scene ale acestei părţi de continent, a purtat titulatura de Ambasador Cultural al României, Orchestra Simfonică București revine pe scenele bucureștene. Sâmbătă, 30 decembrie 2017, concertul extraordinar va avea loc la Sala Palatului din București începând cu ora 19.00.

Numită în presa de specialitate drept “o capsulă de forță ţi pasiune”, Orchestra Simfonică București alături de dirijorul Jin Wang, soprana Tina Munteanu, tenorul George Ionut Virban si de regizorul artistic Alice Barb vor interpreta o selecție specială de piese celebre din muzica clasică.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale Salut CULTURA!

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucureşti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.