Confidenţialitate

Câștigă o invitație dublă la Concertul Regal Caritabil

Vrei să experimentezi atmosfera regală și să savurezi muzica clasică într-o interpretare unică?

Miercuri, 25 octombrie 2023, începând cu ora 19, Fundația Regală Margareta a României te invită la a 14-a ediție a Concertului Regal Caritabil, care va avea loc pe scena Ateneului Român, în prezenţa Familiei Regale a României.

Anul acesta, Concertul Regal Caritabil aduce pe scena Ateneului muzicieni de valoare, care cunosc succesul pe scenele lumii: tenorul Ioan Hotea și mezzosoprana Martiniana Antonie, fost bursier al programului Tinere Talente. Alături de ei, Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Alături de voi, cei care împărtășiți credința că România are nevoie de artă, muzicieni și artiști vizuali, aflați la început de drum și cu posibilități financiare modeste, vor avea șansa să își dezvolte potențialul și să își urmeze visul artistic.

Organizat anual, începând din 2008, de către Fundația Regală Margareta României, Concertul Regal Caritabil are loc în mod tradițional în ziua de 25 octombrie, ziua de naștere a Regelui Mihai I al României, fondator al Fundației Regale alături de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și este unul dintre cele mai longevive și de succes evenimente de strângere de fonduri din România.

Pentru a participa și a avea șansa de a câștiga o invitație dublă la evenimentul caritabil prin care se sprijină programul Tinere Talente, program prin care Fundația oferă burse de studiu celor mai talentați tineri artiști români, aflați în situații materiale dificile, urmărește emisiunea lui Sorin Niculescu din 16.10.2023 și trimite un mesaj text pe WhatsApp la numărul de telefon 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea prezentatorului.

Detalii eveniment: https://www.frmr.ro/concert-regal/.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro; biletul tău la Concertul Regal reprezintă o donatie pentru susținerea burselor Tinere Talente.

Eveniment susținut și recomandat de Europa FM.

Regulamentul concursului