Câștigă o invitație dublă la concertul Alexandra Ușurelu, la Teatrul de Vară din Jupiter

Teatrul de Vară din Jupiter îți face programul de seară la mare! Poți câștiga una dintre cele 3 invitații duble la concertul pe care Alexandra Ușurelu îl va susține miercuri, 22 iulie, de la ora 21:00.

E simplu să participi la concurs: trebuie doar să apeși pe butonul de mai jos!

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 22 iulie. Invitațiile la concertul susținut de Alexandra Ușurelu se ridică în ziua spectacolului de la casa de bilete a Teatrului de Vară din Jupiter, deschisă între orele 16:00 și 22:00.

Alexandra Ușurelu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream din România, te cucerește încă din primele secunde în care începi să o asculți. După ce a colaborat cu Andreea Marin pentru turneele “Din dragoste pentru femei” și “Prețuiește Viața”, Alexandra Ușurelu a continuat să lucreze cu nume importante din industria muzicală românească, precum: Trupa Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, dar și cu Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes internațional Narcotango, nominalizată de două ori la premiile Latin Grammy.

 

Pentru o comunicare eficientă în cazul câștigării invitației, vă rugăm să adăugați și numărul de telefon la crearea Contului VIP Europa FM.