Câștigă o invitație dublă la comedia romantică ”SWING!” la Grand Cinema and More din Băneasa Shopping City

”SWING!”/ “Having Wonderful Time, Wish You Were!”, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu, vine la Grand Cinema and More în premieră absolută. O farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.

Dintr-un click de mouse, poți câștiga prin tragere la sorți una din cele 5 invitații duble la comedia romantică ”SWING!” la Grand Cinema and More din Băneasa Shopping City.

Undeva într-o camera din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă ani de nuntă de la căsătorie.

Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În Actul doi, toată lumea își dă întâlnire fara să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însa teribil de amuzante.

Concurs câștigat de Ioana Mihalache Ghita, Dumitru Alupei, Dacian Gheorghiu, Ivascu Tiberiu și Fowzi Crasoveanu