Câştigă o gamă variată de produse la Family Expo

Câştigă o gamă variată de produse la Family Expo!

JULAND –  Babu Rollers 6l+

Set modular, din lemn, tip joc de stivuire, cu design unic, care promovează creativitatea în timp ce introduce concepte de bază precum echilibrul! Acest set, marca MindWare dezvoltă coordonarea ochi-mână, abilitățile motrice grosiere, înțelegerea echilibrului și a cauzei și efectului.

STOKKE – Cădiţa Stokke – Flexi Bath

Cădiţa pliabilă şi suport anatomic pentru nou-născuţi.

HOTMAMA – Salteluţa floare pentru copii

Realizată din materiale incredibil de moi, salteluța de plus Blooming Bath va oferi cea mai plăcută experiență a baiţei, dar și cele mai fotogenice momente.

PRIMITIV FOODS –  Pachet miere

Primitiv foods oferă un pachet care conține un borcan de miere cu coacăze și unul cu fistic.

GRAND EMERALD – Scallops – Produse curăţare

Praful asigură o  curățire naturală, absolut sigură și este utilizat pentru a înlătura de pe fructele și legumele pe care le consumăm zilnic, ceară, reziduurile de pesticide și alte substanțe dăunătoare (mucegaiurile). Poate fi utilizat și  pentru a curată blaturile și echipamentele din bucătăriile noastre.

Părinții din România vor putea beneficia de experiența cumpărăturilor într-un context modern, accesibil, la nivel de târg internațional, în perioada 28-30 iunie.

Parenting ADS, singurul HUB de digital media nișat pe zona de parenting în România, cu expertiză de mai bine de 3 ani pe zona organizării evenimentelor pentru părinți, lansează anul acesta Family Expo & Festival.

Family Expo & Festival vine cu un nou concept, dorind să îmbine zona de standuri expoziționale cu vânzare, cu cea a standurilor expoziționale de brand (fără vânzare) și completând aceste două zone cu foarte multe activări care vizează atât zona de business-to-business, cât mai ales vizitatorii.