Câştigă o carte de colorat şi activităţi antistres pentru adulţi “Pădurea fermecată”

Editura Litera aduce și în România celebrele cărți de colorat pentru adulți, cu ilustrații de Johanna Basford, traduse în 14 limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare.

Grădina secretă și Pădurea fermecată sunt o invitație convingătoare la creativitate și relaxare, înfățișând lumi fantastice, create minuțios de ilustratoarea scoțiană și gata să fie aduse la viață prin intermediul culorilor.Ideea acestor cărți i-a venit Johannei Basford după ce multe persoane i-au spus că atunci când îi văd ilustrațiile vor să le coloreze. Tânăra artistă s-a hotărât să realizeze aceste cărți de colorat nu pentru copii, ci pentru adulți, declanșând astfel un nou trend. Fiecare desen este realizat manual, folosind doar cu stiloul și cerneala, într-un stil deosebit, care ascunde foarte multe detalii. Rezultatul final nu este doar o carte de colorat, ci una de artă.

La scurt timp după apariția cărților pe piață, Johanna Basford a început să primească mii de fotografii cu pagini colorate din carte. Fiecare desen era unic. Pe site-ul său, Johanna Basford a făcut o galerie cu aceste fotografii, creând astfel o comunitate online.

 Cum a ajuns coloratul să devină un fenomen în rândul adulților? Pentru că este o activitate captivantă, care trezește nostalgii, o activitate manuală, creativă, care induce o stare de liniște, combate stresul și oprește șirul gândurilor legate de frământările cotidiene.

Câştigă cu doar un click de mouse una dintre cele 7 cărţi de colorat şi activităţi antistres pentru adulţi “Pădurea fermecată”.

 

Concurs câştigat de 2peu77, Catalin Pancu, Adriana-Leu Padurar, Sergiu Revenco, Teodora Masi, Ramona Morar, Alexandra Bianca Baica


Articole Similare