Confidenţialitate

Câștigă o carte cu o poveste plină de surprize

Domnul Sconcs duhnește îngrozitor, îi simți prezența de la două poște. Nici nu este de mirare, doar locuiește pe străzi. Însă, dacă te oprești să stai de vorbă cu el, vei descoperi că are o voce suprinzător de elegantă, maniere impecabile și înțelepciunea unui bătrânel trecut prin viață.

Adevărata aventură începe când prietena lui de 12 ani, Chloe, decide să-l adăpostească în propria casă, în magazie. “Domnul Sconcs” de David Walliams este o carte amuzantă și duioasă despre empatie și grija față de ceilalți, apărută la editura Arthur.

Pentru a participa și a avea șansa de a câștiga cartea ce explorează teme precum prietenia și empatia, urmărește emisiunea lui Denis Ciulinaru din 27.09.2023 și trimite un mesaj text pe WhatsApp, la numărul de telefon 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea prezentatorului.

Nu rata șansa de a descoperi cum casa micuței Chloe devine scena unor situații inedite, ieșind la iveală misterele domnului Sconcs, pentru că fiecare are propria poveste plină de surprize! Trimite mesajul tău și poți fi unul dintre norocoșii câștigători!

Carte apărută la Editura Arthur și recomandată de Europa FM.

Regulamentul concursului