Câștigă noul album VUNK – „Domnul Portocaliu şi maşina timpului” alături de cartea autobiografică scrisă de Cornel Ilie – „Deja Vu. 25 de ani de Vunk”

Exclusiv la Europa FM poți câștiga noul album VUNK – „Domnul Portocaliu şi maşina timpului” alături de cartea autobiografică scrisă de Cornel Ilie – „Deja Vu. 25 de ani de Vunk” , cu autograful solistului trupei care a scris istorie în muzica românească în ultimii 25 de ani.

Când se aude piesa VUNK – ”Deja-Vu” la Europa FM, sună primul la 0372.069.599, număr cu tarif normal, intră în direct la Europa FM și câștigă noul album VUNK – „Domnul Portocaliu şi maşina timpului” alături de cartea autobiografică scrisă de Cornel Ilie – „Deja Vu. 25 de ani de Vunk” .

După ce a lansat primul documentar despre istoria unei trupe din România, VUNK îşi spune istoria şi-n paginile cărţii „Deja vu. 25 de ani de Vunk”, editată de Curtea Veche Publishing.

De 25 de ani pe scena din România, Vunk este trupa inovaţiei în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o ţară ca afară”, „Aşa şi” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

În 2018, formaţia Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – „Jur să spun adevărul”.