Confidenţialitate

Câștigă kit-ul pentru un PIT STOP de revigorare cu Hell Energy Coffee

Suntem persoane active și ne trezim în fiecare dimineață cu planuri și to-do-list-uri interminabile, vrem să facem cât mai multe și ne împărțim timpul cât putem mai bine, alergând între școală, serviciu, familie, copii, prieteni, meetinguri sau cumpărături.

Europa FM și Hell Energy Coffee vin în ajutorul tău și îți propun o binemeritată pauză de relaxare și revigorare, un moment special care să îți facă ziua mai frumoasă și poftă de o cafea răcoroasă, pe gustul tău.

În fiecare după-amiază, pe Drum cu Prioritate, Radu Constantinescu îți dă startul pauzei de revigorare cu o piesă energică, care îți aduce cele mai cool premii.

Ascultă Drum cu Prioritate, cu Radu Constantinescu, și prinde semnalul de concurs. Dacă ai recunoscut piesa de la oprirea de realimentare Hell Energy Coffee, sună în direct, la 0372.069.599, număr cu tarif normal.

Răspunsul corect la întrebarea “Care a fost piesa difuzată în pauza de realimentare, prezentată de Hell Energy Coffee?” îți aduce un kit de drum bun, format din baxuri de Energy Coffee, Hell Energy Summer Cool, rucsac și cană de cafea portabilă.

În ritmul nebun în care trăim, ca o cursă de F1, avem neapărat nevoie și de o pauză pentru noi, în care să savurăm o cafea delicioasă, răcoroasă și să ne realimentăm cu energie pentru a putea fi în formă în continuare și pentru a ne duce planurile la bun sfârșit.

Pe Drum cu Prioritate, pauză noastră de răsfăț și realimentare cu energie și bună dispoziție ia formă unui PIT STOP, așezat la momentul cel mai potrivit pe “circuitul” cursei zilnice a fiecăruia dintre noi.

Pit Stop este un termen foarte familiar iubitorilor de mașini și de F1, care definește o pauză de realimentare pentru piloții aflați în cursele cele mai nebunești ale lumii, o pauză în care mașina și pilotul se verifică și se pun din nou în formă, plini de energie pentru continuarea cursei.

Astfel, pentru toate amiezile în care te simți epuizat, obosit sau doar ai nevoie de un extra-boost de energie, Hell Energy Coffee este acolo să te revigoreze.

Regulamentul concursului