Câștigă ”Iureșul săbiilor”, cartea a III-a din ”Cântec de gheață și foc”

Europa FM și Editura Nemira continuă concursul care te ajută să completezi seria de cărți din Cântec de gheață și foc, care a dat naștere celui mai popular și urmărit serial HBO, Urzeala Tronurilor. Ai șansa să câștigi prin tragere la sorți câte 1 volum din cunoscuta serie scrisă de George R.R. Martin. Nu trebuie decât să te înscrii la concurs printr-un click pe butonul de mai jos!

În săptămâna 24 iunie-1 iulie poți câștiga al doilea volum din Cântec de gheață și foc, de la editura Nemira: Iureșul săbiilor. Câștigătorul va fi anunțat pe 1 iulie.

”Rareori a existat o poveste atât de fascinantă, care să captiveze în asemenea măsură inimile și mințile unei generații. În Urzeala tronurilor, un regat era sfâșiat de ambițiile bărbaților și femeilor fără de mil; în Încleștarea regilor, războiul, nebunia și vrăjitoria s-au abătut asupra regatului ca o fiara vorace. Acum, când lupta brutală pentru putere se apropie de punctul culminant, regatul divizat se confruntă cu cea mai teribilă invazie – una condusă de dincolo de mormânt…“
Time

Iureșul săbiilor este una dintre cărtile acelea pe care le iei să le citești înainte de culcare, te uiți la un moment dat la ceas și brusc s-a făcut ora 3 noaptea… ar mai fi timp să citești un capitol…“ Entertainment Weekly

Dintre cei cinci rivali pentru putere, unul este mort, altul, căzut în dizgrație, dar războaiele continuă să se dezlanțuie cu furie și alianțele se fac și se desfac. Joffrey ocupă Tronul de Fier, stăpânitor neliniștit al Celor șapte Regate, dușmanul său cel mai înverșunat, Lordul Stannis, e înfrânt și dezonorat, iar tânărul Robb încă domnește peste Nord din fortăreața Riverrun. Între timp, Daenerys, regina exilată și stăpâna ultimilor trei dragoni, străbate continentul scăldat în sânge. În vreme ce forțele rivale pun la cale înfruntarea finală, o armata de creaturi barbare soseste de la capatul lumii civilizate, însoțită de oastea morților-vii, ale căror stârvuri însuflețite sunt de nestăvilit. Nimeni nu-și va găsi odihna până când Cele șapte Regate nu vor intra într-un iureș al săbiilor.

Câștigătoarea celei de-a treia cărți din Cântec de gheață și foc este Sirca Maria Sanda. Felicitări!

[butonconcurs optiune=”GOT3″]Vreau cartea a III-a din Cântec de gheață și foc![/butonconcurs]