Câștigă invitații la Conferința WeContent

Conferința de content marketing, WeContent, este la a doua ediție. Are loc pe 7 și 8 noimbrie 2019, la Băneasa Shopping City și reunește speakeri de talie mondială, din SUA, Marea Britanie și Germania.

Unul dintre ei este Jay Baer, fondatorul Convince&Convert. Compania să a fost premiată pentru cel mai bun blog de content marketing și cel mai bun podcast de marketing de la Content Marketing Institute. Jay Baer este celebru autor a peste șase bestseller-uri internaționale. Acesta le va vorbi celor din public despre cum pot fi transformați clienții în agenți de marketing folosind tehnici de content diferențiat.

Un alt vorbitor este Valentin Pintilescu, de la LooLoo Kids, cel mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est, premiat deja de 2 ori de Youtube. Canalul sau are peste 16 milioane de abonați.

La WeContent veți afla cum să creați conținut pe care „genul vostru de client îl consumă”.

La Europa FM puteți câștiga trei invitații la conferința WeContent: înscrie-te pe europafm.ro până joi, 31 octombrie. Ascultă Clubul de Seară, cu Toader Păun și vineri, 1 noiembrie, afli dacă ești unul dintre cei trei câștigători.

Premiile se acordă prin tragere la sorți.

Concurs câștigat de Monica Rosu , Mihaela Popescu și Stefan Falcuta