Câştigă invitaţii la cel mai nou spectacol al Găștii Zurli: „Animale Colorate”

Câştigă dintr-un click pe europafm.ro invitaţii la cel mai nou spectacol al Găștii Zurli. Pe 8 mai te invităm la premiera spectacolului „Animale Colorate”, la Teatrul de pe Lipscani.

Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tașu și cățelușa Tașa. Tura Vura – Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe Cățelul Tașu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tașa și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei.

Un spectacol original marca Zurli semnat de Mirela Retegan – femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Muzica originală este semnată de Cornel Sorian – compozitorul care a scris toate cântecele pentru Gașca Zurli și care de această dată le dăruiește copiilor un nou superhit: Lingușealā de cățel.

În București la Teatrul de pe Lipscani – duminică, 08 mai, de la orele 11:00, 15:00 şi 18:00.

Concurs câştigat de Ovidiu Visan,Claudia Lungu, Minodora-Ionela, Andreea Emanuela Badea,Daniel Moraru.