Câștigă invitații duble la spectacolul pe gheață “Alice în Țara Minunilor”

SPECTACOLUL A FOST ANULAT: Organizatorii evenimentului ”Alice în Țara Minunilor pe gheață”, împreună cu echipa de parteneri, anunță cu deosebit regret anularea evenimentului ce trebuia să aibă loc în data de 7 decembrie 2017, ora 20:00, la Sala Polivalentă din București. Toți cei care au achiziționat bilete la acest eveniment sunt așteptați începând cu data de 4 decembrie să se adreseze companiilor de bilete de la care le-au achiziționat, pentru recuperarea contravalorii acestora.

Anul acesta ia parte la un spectacol pe gheață extraordinar: “Alice în Țara Minunilor”.

Va fi mai mult decât magie și copilărie, va fi un vis devenit realitate în care vom sta vrăjiți, de la mic la mare, preț de aproximativ două ore.

Artiști, stele ale patinajului rusesc, proiecții 3D unice și costume de-a dreptul extraordinare pe 7 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din București.

Asculă zilnic Clubul de Seară și în weekend O Dimineață de Milioane și poți câștiga o invitație dublă la spectacolul pe gheață “Alice în Țara Minunilor”.

La semnalul de concurs, sună-ne rapid la 0372.069.599, număr cu tarif normal, și câştigi pe loc invitaţia. Primul care ne sună după ce dăm semnalul de concurs în direct la Europa FM este declarat câștigător.

Povestea “Alice în Ţara Minunilor”, aşa cum o ştim cu toţii de când eram mici sau aşa cum le-o descoperim acum copiilor din vieţile noastre, este pusă pe gheață într-un spectacol captivant pentru toate vârstele. Nu rata ocazia de a vedea povestea clasică, plină de fantezie şi bucurie, reinterpretată pe 7 decembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă din București, în ritm de patinaj.