Câștigă ”Încleștarea regilor”, cartea a II-a din ”Cântec de gheață și foc”

Europa FM și Editura Nemira continuă concursul care te ajută să completezi seria de cărți din Cântec de gheață și foc, care a dat naștere celui mai popular și urmărit serial HBO, Urzeala Tronurilor. Ai șansa să câștigi prin tragere la sorți câte 1 volum din cunoscuta serie scrisă de George R.R. Martin. Nu trebuie decât să te înscrii la concurs printr-un click pe butonul de mai jos!

În săptămâna 17-24 iunie poți câștiga al doilea volum din Cântec de gheață și foc, de la editura Nemira: Încleștarea regilor. Câștigătorul va fi anunțat pe 24 iunie.

Încleștarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cântec de gheață și foc și continuarea volumului Urzeala tronurilor. Această saga este o complexă intrigă politică, cu dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forțe neștiute, bastarzi și dragoni dispăruți demult. Un război pentru succesiunea la tron întoarce frații unii împotriva altora, într-o luptă armată și politică fără precedent. Șapte familii nobiliare sunt prinse în înfruntare, iar viața și avuția lor depind de eternul joc al șantajului, al intrigilor și al răpirilor, al magiei. Universul creat de Martin este de o bogăție fără precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, împinse dincolo de limitele onoarei și ale trădării.

Câștigătoarea celei de-a doua cărți din seria ”Cântec de gheață și foc” este Lazea Dana. Felicitări!

[butonconcurs optiune=”GOT2″]Vreau cartea a II-a din Cântec de gheață și foc![/butonconcurs]