Confidenţialitate

Câștigă în luna aprilie cu ce știi la Dublu sau Nimic

În aprilie, Dublu sau Nimic continuă în Deșteptarea!

În fiecare zi, tot ce știi se poate transforma în bani în direct la Europa FM! Pentru participarea la Dublu sau Nimic, la Europa FM, este necesară înscrierea în această pagină în ziua concursului în intervalul 7 – 8:30. În fiecare zi este ales participantul la concurs doar din înscrierile valabile primite în ziua respectivă. Adică din momentul în care începe Deșteptarea și până la ora 8:30.

Te poți înscrie în fiecare zi de maximum 10 ori.  Indiferent când intri pe europafm.ro, te poți înscrie pentru bonusul oferit în weekend la Dublu sau Nimic de 100 EURO/săptămână în emisiunea ”O dimineață de Milioane” de sâmbătă.

Atenție! Pentru a lua parte la Dublu sau Nimic în Deșteptarea și pentru șansa de a transforma cultura generală în până la 4.000EURO se iau în calcul la extragerile zilnice doar înscrierile recepționate între orele 7:00 – 8:30.

Înscrierea este posibilă doar cu ajutorul contului creat pe www.europafm.ro, după autentificarea pe site. În cazul în care aveți toate datele completate în cont, atunci înscrierea se face dintr-un singur click pe butonul ”Înscrie-te acum”, confirmarea fiind primită pe loc în pagina aceasta.  Dacă datele necesare validării participării, conform regulamentului, nu sunt completate în contul de pe europafm.ro, acestea vor fi solicitate în formularul care apare în această pagină, înaintea butonului roșu de însscriere la Dublu sau Nimic.

Regulamentul concursului