Confidenţialitate

Câștigă în Deșteptarea Bătălia Sexelor și pleci în Grecia

Gata pentru GREXIT, adică ieșirea în vacanță în Grecia? Vlad Petreanu și George Zafiu aduc o vacanță de la NEOTOUR pe zi, în fiecare zi, în Deșteptarea! Câștigă Bătălia Sexelor și te trimitem la soare în Grecia!, în statiunea Nei Pori. Vacanțele sunt pentru  2 persoane și includ șapte nopți de cazare.

Zilnic, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului