Confidenţialitate

Câștigă extra-magie cu Carrefour și Europa FM!

La Carrefour, sărbătorile sunt magice pentru că tu faci ca magia să se întâmple.

Participă la concurs și răspunde, în formularul de mai jos, la provocarea lansată de realizatorii Deșteptarea și Weekend cu prietenii: “Care va fi magia ta la masa de Sărbători de anul acesta?”

Lasă-te inspirat de gama Extra de la Carrefour și de sugestiile matinalilor din Deșteptarea și Weekend cu prietenii, alege-ți produsul preferat din catalogul Food Book, în ediție specială de Crăciun, și spune-ne cum îl vei folosi tu pentru a aduce un extra-strop de magie anul acesta la masa de Sărbători.

Demonstrează-ne că ești Extra, fă-ne poftă cu rețeta ta magică și câștigă extra-magie de Sărbători cu Carrefour la Europa FM.

Ai șansa să câștigi, prin tragere la sorți, un voucher de cumpărături în valoare de 300 de lei.

Regulamentul concursului

Cu toții aducem ceva special la masă de Crăciun. Unii, cele mai instagramabile deserturi. Alții, cele mai haioase amintiri din studenție.

Anul acesta, Carrefour îți înlesnește pregătirile pentru că tu să aduci un echilibru dintre modern și tradițional, gourmet și accesibil, magic și real. Alături de gama Carrefour Extra, gusturile deosebite devin plăceri zilnice care merită sărbătorite alături de cei iubiți.

Găsește-ți magia de Crăciun alături de Carrefour!”